ماساژ مخصوص سیاتیک
ماساژ مخصوص سیاتیک ، یکی از شاخه های ماساژ درمانی برای کاهش درد ، در قسمت های مختلف بدن میباشد . که تاثیر آن نیز به صورت علمی اثبات شده است . یکی از بهترین روش ها برای درمان درد سیاتیک استفاده از خدمات ماساژ می باشد .
برای اینکه شما درد سیاتیک را توسط ماساژ بهبود بخشید ، بهتر است که از یک ماساژ درمانگر کمک بخواهید . تا بتواند به شما به صورت حرفه ای کمک کند .
اما گفتنی است که تکنیک هایی وجود دارد که خودتان هم به کمک آن ها بتوانید به کاهش درد سیاتیک کمک نمایید .
این ماساژ در سالن تهران بکس با مدیریت حمید بخشی ، در محیطی آرام ، با تشخیص درست متخصص انجام میشود .
جهت ارتباطات :
09126074167📞 حمید بخشی
📌 تهران ، زعفرانیه(آصف)
Hamidbakhshiiiiii@ پیج اینستاگرام ما را برای دیدن تمام لاین های خدماتی در سالن تهران بکس مشاهده بفرمایید .
ماساژ سیاتیک کمر در منزل چگونه انجام میشود :
برای ماساژ سیاتیک کمر شما به یک توپ تنیس احتیاج دارید . تا از آن برای فشار وارد کردن به قسمت پایین کمر استفاده کنید . برای رفع درد سیاتیک کمر مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید .
۱ ) به صورت طاق باز بر روی زمین دراز بکشید و پاهایتان را جمع بکنید . و توجه داشته باشید که کمر باید در حالت کاملا صاف بر روی زمین قرار بگیرد .
۲ ) حالا توپ تنیس را زیر قسمت پایینی کمرتان بگذارید . بر روی آن دراز بکشید ، و سعی کنید با پاهیتان که بر روی زمین هستند ، خودتان را به سمت بالا حرکت بدهید . و دوباره به سمت پایین خودتان را بکشید .
۳ ) این حرکت باعث می شود که تمرکز درد از روی آن نقطه برطرف گردد . و در نتیجه درد سیاتیک شما کاهش پیدا کند .
۴ ) با انجام این تمرین به صورت روزانه می توان پس از چند مرحله انتظار بهبودی و کاهش درد را داشت .
ماساژ مخصوص سیاتیک و تجویز ورزش مناسب توسط متخصص
ماساژ مخصوص سیاتیک ، به همراه ورزش مناسب ، صورت میپذیرد .
یکی دیگر از روش های تاثیر گذار برای درمان سیاتیک ورزش میباشد . پس از تشخیص سیاتیک شما می توانید با مشورت با پزشک خود یکسری ورزش های اصولی برای کاهش درد و درمان این درد را انجام بدهید .
برای انجام ورزش سیاتیک می توانید بر روی زمین دراز کشیده و زانوی خود را در حالت خم بالا بیاورید . و بر روی پای دیگر قرار دهید و سپس به سمت شکم بکشید . برای اینکه راحت تر بتوانید این حرکت انجام بدهید ، یک دست خود را پشت ران پایتان قرار بدهید . و به آرامی پا را تا شکم بالا بیاورید . پس از ۲۰ ثانیه نگه داشتن پا در این حالت پای خود را به آرامی پایین بیاورید .
این ورزش را برای ۳ الی ۵ بار در یک روز هم برای پای چپ و هم برای پای راست خود انجام بدهید .
استفاده از پک های آب گرم و سرد در سالن تهران بکس برای درمان سیاتیک
استفاده از پک های گرم کننده و سرد کننده ، در ماساژ سیاتیک می تواند نتیجه ای بسیار مطلوب داشته باشد . استفاده از این پک ها می تواند به درمان درد سیاتیک بسیار کمک نماید . و التهاب بدن شما را از بین ببرد .
استفاده از پک های سرد کننده می تواند تورم را از بین ببرد . و پک های گرم نیز بیشتر برای از بین رفتن تنش های عضلانی توصیه می شوند . توصیه می شود ابتدا از پک های گرم استفاده بکنید . و تنش را از بین ببرید سپس از پک سرد استفاده کنید .
اگر شما نیز مشکل جریان خون دارید ، سعی نمایید تا جای ممکن از پک سرد استفاده نکنید . چون باعث انقباض عضلات می شود . و می تواند سبب شود خون به درستی به عضلات نرسد .
ماساژ مخصوص سیاتیک با آزمایش هایی که توسط پزشک انجام میشود
ماساژ مخصوص سیاتیک ، که معمولاً پزشک پس از معاینه ، ابتلا به این بیماری را تشخیص خواهد داد .
یکی از آزمونهایی که برای تشخیص ابتلا به این بیماری به کار برده میشود ،تست بلند کردن پا میباشد .
پزشک به آرامی هر یک از پاهای شما را بلند کردا تا درد افزایش یابد . معمولاً زمانی که زاویه پا به 30 تا 60 درجه میرسد ، درد ایجاد میشود .
اگر زمانی که پزشک پای سالم شما را بالا میبرد . در پای دیگر خود نیز درد را احساس کنید نشاندهنده بیرونزدگی دیسک است .
• معمولاً نیازی به انجام آزمایشهای تصویری نیست . مگر این که علائم پس از یک ماه درمان از بین نرفت یا بیمار سوابق پزشکی زیر را در
گذشته داشته باشد :
• علائم ناتوانکننده ، پوکی استخوان ، استفاده از استروئیدها ، تب / کاهش وزن بدون دلیل ، سابقه ابتلا به تومور ، تروما و استفاده از داروهای داخل وریدی
• اگر پس از 3 ماه ، علائم بیمار پس از استراحت، درمانهای فیزیکی و دارو بهبود نیافت ، انجامام آر آی ضرورت پیدا میکند .
طور کلی اقدامات فیزیوتراپی برای مدیریت درد سیاتیک چهار مرحله دارد:
• مرحله اول (فاز التهاب، 0 تا 6 روز) – در این مرحله ، تمرکز بر کاهش التهاب و رفع فشار مکانیکی وارده بر ستون فقرات به منظور ایجاد یک محیط مطمئن برای بهبود عارضه میباشد .
• مرحله دوم (فازترمیم ، بین 3 تا 20 روز) – این فاز شامل تمریناتی است . که از انقباضات ایزومتریک برای مقاومت در برابر حرکات پیشانی و چرخشی استفاده میکنند .
• مرحله سوم (فاز تغییر شکل، از 9 روز تا ثبات کامل) – در این فاز میتوان حرکات چرخشی را به طور کامل انجام داد .
• مرحله چهارم – بازگشت به میادین ورزشی یا فعالیتهای روزمره . توانبخشی تخصصی ورزشی ، کنترل وضعیت بدنی و آموزش جلوگیری از آسیب دیدگیهای بعدی .